Overnatting Rørosrittet

OVERNATTING

På Røros finner du hotell og gjestegårder der overnatting er mer enn bare en seng å sove i. Her finner du hoteller for romantiske weekender, eller barnevennlige familie-alternativer. De fleste hotellene ligger i Bergstaden Røros, men du finner også flere alternativer med annen beliggenhet i Destinasjon Røros.

Her nedenfor lister vi opp noen av de større hotellene, men fullstendig oversikt over overnattingsmuligheter, finner du hos Destinasjon Røros. Der kan du også booke online.

 

IDRETTSPARKEN HOTELL

Idrettsparken Hotell
Sentralt beliggende, koselig hotell 3 minutters gange fra sentrum. Trådløst nettverk.
Eksklusiv leil, med plass til 6. Frokost av lokale råvarer. Koselige familierom.

Ta direkte kontakt med hotellet:

www.idrettsparken.no


RØROS HOTELL

Røros Hotell
Røros Hotell er Røros` og Fjellregionens største hotell med 157 komfortable rom i forskjellige størrelser. Røros Hotell ligger få minutters gange fra Bergstadens sentrum.
www.roroshotell.no

BERGSTADEN HOTELL

Bergstadens Hotell
Et trivelig værelse med god komfort er forutsetningen for et hyggelig hotellopphold. Dette vil du finne på Bergstadens Hotel. Vi kan tilby 90 velutstyrte gjesteværelser, enten ditt ønske måtte være enkeltrom, dobbeltrom eller en gedigen suite.
www.bergstaden.no

ERZSCHEIDERGÅRDEN HOTELL OG GJESTEGÅRD

Erzscheidergården
Vi er det naturlige valget for deg som setter pris på et koselig rom, god frokost og et hjemmekoselig miljø.
Erzscheidergården ligger midt i Bergstaden Røros, men likevel stille og usjenert til.
www.erzscheidergaarden.no

VERTSHUSET RØROS

Vertshuset Røros
Bak Vertshuset Røros`og Rammgårdens stilfulle fasade skjuler det seg en godt bevart hemmelighet – nemlig en sjarmerende bakgård der stabbur, portrom og loft er restaurert i samarbeid med riksantikvaren. Kombinasjonen mellom bygård ut mot gata og småbruk i bakgården er særegen for Røros. Vår gjestfrihet er også god, gammel Røros- tradisjon, i og med at bergstaden i århundrer har vært et reisemål for mange. Alle våre leiligheter er innredet i tradisjonell Rørosstil, men hvert har sitt særpreg og sine historier å fortelle.
www.vertshusetroros.no

 

SOLHEIM PENSJONAT

Solheim Pensjonat
Solheim Pensjonat ligger i historiske Røros, en 5-minutters spasertur fra sentrum av byen, der du finner tradisjonelle butikker og restauranter. Pensjonatet er innredet i retro-stil og serverer frokost hver dag. De lyse rommene på Solheim Pensjonat er individuelt møblerte og byr på utsikt over de omkringliggende fjellene. Badet er felles, men pensjonatet tilbyr også 1 leilighet som har eget kjøkken og bad.

www.facebook.com/solheimpensjonat

Neste arrangement

RØROSCAMPEN 1. -  3. september 2017

Om oss

Vi er Opp av sofaen AS, vi har som mål å få deg i aktivitet - i DITT tempo og DITT nivå!

Følg oss på:

    

Kontakt

For generell informasjon om oss som arrangør og spørsmål om våre arrangementer, kontakt oss gjerne på:
  post (@) rorosrittet.no
  +47 951 64 385
7374 Røros